با ژله فرمند انار پماد ضد درد بسازید!!!

هر آماتور شیرینی خانگی به خوبی از جهانی بودن ژله آگاه است، این یک افزودنی بسیار موثر برای کیک و دسر بستنی است.

در فنجان های شیشه ای با میوه های رنگارنگ سرو می شود و به یک غذای لذیذ عالی برای تابستان تبدیل می شود.

حتی مبتدیان هم می توانند از عهده آن برآیند، تنها چیزی که نیاز دارید اراده و زمان است.

ژله چقدر گیر می کند و آیا می توان این روند را تسریع کرد؟ نکات ما در مورد اقداماتی که برای سریعتر شدن ژله باید انجام دهیم، صرف نظر از درجه شروع آشپزی، برای همه مفید خواهد بود.

می توانید آن را از ابتدا بر اساس آب میوه و ژلاتین درست کنید، همچنین می توانید از مخلوط های موجود در اکثر خواربار فروشی ها استفاده کنید که قطعاً تهیه یک دسر رنگارنگ را آسان تر می کند.

صرف نظر از اینکه کدام راه حل را انتخاب می کنیم، یک چیز ثابت می ماند، مدت زمان سفت شدن ژله. تهیه آن کمی حوصله می خواهد، پس ماجراجویی های آشپزی خود را به خوبی برنامه ریزی کنید.

ماندگاری ژله فرمند انار چقدر است؟ این معمولاً حدود 2 ساعت طول می کشد.

ژله

زمان دقیق بستگی به این دارد که آیا از نسبت های مناسب استفاده کنیم و در چه شرایطی ژله را آماده کنیم.

همچنین باید در نظر داشت که برای چه اهدافی استفاده می شود، اگر قصد دارید آن را به کیک اضافه کنید، خوب است ژله را از روز قبل آماده کنید تا تمام شب در یخچال بماند.

اول از همه، نسبت ها باید به شدت رعایت شود، آب زیاد باعث می شود ژله به غلظت دلخواه نرسد.

همه میوه ها برای ژله مناسب نیستند. بهتر است آناناس، پاپایا، انبه و کیوی را کنار بگذارید، زیرا این میوه‌ها حاوی آنزیم‌هایی هستند که مولکول‌های پروتئین را تجزیه می‌کنند که آنها را برای ترکیب با ژلاتین نامناسب می‌کند.

این اتفاق می افتد که ما نمی توانیم منتظر یک دسر خوشمزه باشیم و اعضای خانواده ما نیز بی صبرانه به آشپزخانه نگاه می کنند.

گاهی اوقات به دلیل وفور وظایف، کارهای آشپزخانه را به درستی برنامه ریزی نمی کنیم.

این مشکل ممکن است زمانی ایجاد شود که یک مهمانی بزرگ ترتیب دهیم، وقتی ژله سفت نمی شود چه باید کرد؟ مطمئن باش که دستت نشکن! چندین پتنت وجود دارد که ما را از دردسر نجات می دهد.

اگر از پودر ژله استفاده می کنیم و آن را در آب زیاد حل کرده ایم می توانیم مقداری از کیسه دیگر اضافه کنیم.

بیایید این کار را به تدریج انجام دهیم تا مقدار مناسب را انتخاب کنیم.

بعد از حل شدن، جای خنکی برای آن پیدا کنیم،  یک راه خوب برای سریعتر سفت شدن ژله این است که ظرف را با آن در ظرفی حاوی آب سرد قرار دهید و سپس در یخچال بگذارید.

میوه های یخ زده را می توان به ژله خنک شده اضافه کرد.