غرق شدن آشپز در سس انار در رستوران مدیترانه ای عمان

انار می تواند طعم و مزه را به غذاها بیافزاید، صرف نظر از نوع غذا – پیش غذا، اصلی یا دسر.

در اینجا طرز تهیه سس انار را به شما نشان می دهیم که می توانید در تمام طول سال از آن استفاده کنید.

نوعی که به اندازه کافی همه کاره است تا بتوان از آن به عنوان سس سالاد، لعاب برای برشته کردن گوشت یا به سادگی برای ریختن بستنی وانیلی در یک روز گرم استفاده کرد.

انار یکی از جذاب ترین میوه ها در میان محصولات است. ما را باور نمی کنید؟

سپس در اینجا چند واقعیت تصادفی در مورد انار آورده شده است:تاج انار در واقع پایین میوه است نه قسمت بالایی آن.

انار از لاتین به معنای سیب دانه گرفته می آید، اگرچه در انگلیسی اولیه این میوه به اشتباه به عنوان سیب گرانادا شناخته می شد.

کلمه “نارنجک” (مانند “نارنجک دستی”) از کلمه فرانسوی انار گرفته شده است.

انار

مصرف انار یک سنت در جشن یهودیان روش هاشانه است، زیرا زمانی تصور می شد که (به اشتباه) همه آنها حاوی 613 دانه است که مطابق با 613 فرمان تورات است.

انار نیز برای سلامتی بسیار مفید است.

آنها سرشار از ویتامین های C، E و K، و همچنین فولات، پتاسیم و آنتی اکسیدان های متعدد هستند.

بنابراین مصرف منظم انار می تواند فواید سلامتی فوق العاده ای داشته باشد.

و به همین ترتیب روی سس انار. ساده ترین راه برای تهیه این است که با آب انار آماده شروع کنید نوعی که باید در اکثر سوپرمارکت های خوب پیدا کنید.

با این حال، اگر دوست دارید چیزها را تازه نگه دارید و بدتان نمی آید که کمی وقت اضافی برای آن سرمایه گذاری کنید، قطعاً می توانیم آب انار خود را آبگیری کنید.

این فقط در مورد حقوق لاف زدن نیست.

درست کردن این سس از انار تازه باعث می شود رنگ روشن تر و اشتها آورتری نسبت به استفاده از آب کارتن به دست آید.

بنابراین، قبل از اینکه طرز تهیه سس انار را به شما نشان دهیم، اجازه دهید به سرعت نحوه آبگیری یک انار را توضیح دهیم.

به هر حال، همه آن دانه‌های کوچک (یا آریل‌ها) ممکن است آن را کمی سخت‌تر از میوه‌هایی که قبلاً به آب‌میوه‌گیری عادت داشتید، کند.