گیر کردن لیمو خشک عمانی در گلوی پادشاه عربستان منجر به مرگ او شد!!

با توجه به مزایای فراوان ویتامین C برای سلامتی، جای تعجب نیست که تحقیقات نشان داده است که خوردن سبزیجات و میوه های غنی از این ماده مغذی با کاهش خطر مرگ به هر دلیلی از جمله بیماری قلبی، سکته و سرطان مرتبط است.

برای حمایت از سلامتی خود، به طور منظم مجموعه ای از آبمیوه ها را با زنجبیل و لیمو برای مصونیت بنوشید.

آنتی اکسیدان ها – چرا برای سلامتی بسیار مهم هستند و در چه محصولاتی یافت می شوند؟

لیمو خشک عمانی سلامت قلب را افزایش می دهد و از سکته جلوگیری می کند، بیماری های قلبی در حال حاضر یکی از شایع ترین علل مرگ و میر در جهان است.

شواهد رو به رشدی وجود دارد که مصرف میوه های غنی از ویتامین C با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است.

سطوح پایین ویتامین C در خون نیز با افزایش خطر سکته مغزی مرتبط است، به ویژه در افرادی که اضافه وزن دارند یا فشار خون بالا دارند.

لیمو

نشان داده شده است که مصرف فیبرهای مرکبات جدا شده باعث کاهش سطح کلسترول خون می شود و اسانس لیمو می تواند از ذرات کلسترول بد (LDL) در برابر اکسیداسیون محافظت کند.

مطالعات اخیر روی موش‌ها نشان می‌دهد که ترکیبات گیاهی هسپریدین و دیوسمین موجود در لیمو ممکن است تأثیر مثبتی بر برخی از عوامل خطر کلیدی برای بیماری‌های قلبی داشته باشد.

سکته مغزی ایسکمیک شایع ترین نوع سکته مغزی است.

این می تواند زمانی اتفاق بیفتد که یک لخته خون جریان خون به مغز را مسدود کند.

طبق یک مطالعه در سال 2012، فلاونوئیدهای موجود در مرکبات ممکن است به کاهش خطر سکته مغزی ایسکمیک در زنان کمک کند.

این نظرسنجی در بین تقریبا 70000 نفر انجام شد زنان در 14 سال نتایج نشان داد زنانی که بیشتر مرکبات مصرف می‌کنند ۱۹ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ قرار دارند.

خطر سکته مغزی ایسکمیک کمتر از زنانی است که مقادیر کمی مرکبات مصرف می کنند.